Нов дом

Минаха около 5 години от създаването на предния ми личен сайт – http://plastiqphotos.com/, сайт създаден с простичката цел да имам един фотоблог, а после и самостоятелен блог. Всичко е правено за удоволствие, като не са инвестирани прекалено много време и ресурси в него.

Като повечето неща в нашия живот с времето те се променят и еволюират и затова реших да създам нов сайт, на който да предлагам фотографските си услуги и към който да си преместя блога. Всичко вече е интегрирано и, която и да е публикация от стария домейн се прехвърля към новия. На практика блога е като съдържание и изглед си е абсолютно същия, просто е преместен на ново място.

Като всяка промяна и тази е за по-добро и се надявам да имам повече време да пиша тука, определено нещата да са по-интересни и се надявам фокуса да е много повече върху фотографията и средставата и начините, с които тя се случва.
За сега фотоблога си остава на стария адрес, но нямам скорошни планове да го поддържам, мисля че почти всичко ще е на новия сайт, като разбира се си ползвам и големите сайтове за споделяне на снимки като Flickr.
Самият сайт се надявам да е готов съвсем скоро и в който ще има доста снимки, лична информация за мен и това как може да ме наемете или да си закупите някои снимки, които ви допадат.

Буукмаркове и RSS не е нужно да се променят всичко се препраща автоматично.

Мога да кажа само добре дошли в новия ми дом, надявам се да е по-хубав и с времето да го посещавате повече.

Posted in събития, Фотография and tagged with , , . RSS 2.0 feed.

10 Responses to Нов дом

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.