Малко снимки с Olympus PEN E-PL1

Благодарение на Фотосинтезис и Олимпус имах възможността за няколко дни да поснимам с последния апарат от серията PEN – E-PL1. В нета има много ревюта и описания на техническите възможности на апарата, за това няма да се спирам на тях. Искам да споделя само няколко снимки заснете без претенции от ръка без спиране и особено мислене, просто за илюстриране на възможностите на камерата.

Всички снимки са оригинален jpg файл, само намален с автоматични настройки на камерата в режим приоритет на бленда и в режим АРТ филтри за някои от снимките.

Арт филтър – “Поп арт”

Арт филтър – “Диорама”

От тук могат да се изтеглят всички снимки в оригинален размер да се разгледат.
Разбира се използването на камерата с ръчни настройки, ограничаване на AUTO ISO и снимане в RAW могат да дадат много по-добри резултати. Факт е обаче, че с компактното си тяло, голяма матрица, вградена стабилизация и компактни чудесни обективи на Олимпус, серията апарати PEN са чудесни за ежедневна работа и забавления.

Главната цел на теста ми на Olympus E-PL1 беше да се снимат концерти и да се провери как се справя апарата при такива динамични и трудни условия. За това ще пиша съвсем скоро с повече снимки и видео.

Posted in технологии, Фотография and tagged with , , , , , , , . RSS 2.0 feed.

2 Responses to Малко снимки с Olympus PEN E-PL1

  1. Pingback: Park Live Fest през погледа на Olympus E-PL1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.