iPhone 4 разкрит!

Apple винаги са били компания обвита в тайни около новите си продукти и сигурност на най-високо ниво, с цел да се предотврати изтичането на информация и обикновено не се знае нищо или почти нищо до самите анонси. Само, че това беше така до сега и никога вече няма да се върне назад.

автор gizmodo.com

Прототип на новата версия на iPhone (iPhone 4 или каквото име ще има), която се очакваше да излезне в началото на лятото е бил изгубен в бар близост до Пало Алто и оттам е попаднал в ръцете на Gizmodo.

Все още и на мен ми е малко трудно да повярвам как това е станало при цялата политика на Apple и със сигурност там са хвърчали глави вече. Иначе във телефона новостите са доста на брой, като на мен най-силно впечатление ми правят новата много по-висока резолюция на екрана, втората камера за видеоразговори, светкавицата към основнаата камера, по-голямата батерия и отделните метални бутони за контрол на звука.

Ето и едно видео на новия iPhone, а всичката останала информация и подробности на сайта на – Gizmodo.

Единственото, което остава да ме човърка е дали заради тази случка Steve Jobs ще предприеме отчаян ход за някакви промени в последния момент да изненада конкуренцията или вече модела е поръчан за производство из китайските фабрики и е твърде късно за каквито и да е промени. Това ще го узнаем след около 2 месеца.

Posted in apple, mac, събития, технологии and tagged with , , , . RSS 2.0 feed.

One Response to iPhone 4 разкрит!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.