Фиешан, или какво е да следваш модата безусловно!

Винаги са ми били интересни така наречените лайфстайлъри, които предизвикват в мен интерес и потрес и много силно желание да ги разбера, което рядко ми се случва. При модата, както и при много други неща границата м/у хубаво и кич е много тънка. Интересното е за хората, които носят разни дрехи без да се замислят просто защото е “фиешан”, комфорта и това да ти е удобно нямат никакво значение тука. Определено при такива хора има материал за няколко сериозно социологически проучвания и няколко дисертации по психология.
Няколко сезона подред най-вездесъщи бяха острите обувки, в женски и мъжки вариант, познати още като острилки, калмуци, чушки и пр. и достигащи във всякакви причудливи форми като цървулите на малкия мук, изглеждаще 5-6 номера по-големи и др. Този сезон тентенциите са към сандали като на римски легионери и завръщане на потурите.

Очаквам тенденциите за новия сезон, които ще са голям хит и ще се носят повсевместно. D&G ще пуснат дънки с интересни надписи отзад на кръста в стил татуировки. На най-куул моделите ще пише – “I’m a stupid bitch”, “I love to be fucked in the ass”, “Please fuck me harder” и др. След това тенденциите ще бъдат доразвити като се очаква подобни надписи да се появят на всякакъв тип дрехи, от чорапи и бельо до палтата. Също така е възможно да се появят и варианти на официални рокли от Версачи, когато някой иска да разчупи скучните официални събирания. Като цяло се очаква един доста интересен моден сезон.

Да живеят лайфстайлърите, които могат да поддържат всички малоумни нефункционални извращения на модните дизайнери!

Posted in размисли и страсти, разни, социални дейности and tagged with , , , . RSS 2.0 feed.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.