Да дадем надежда на децата в Хаити!

Със сигурност няма човек, който да не е разбрал за катастрофалното земестресение в Хаити, който да не е видял кадри по новините или видео в интернет.

Сега малко повече от 20 дена след земетресението, когато няма шансове да се извадят повече хора изпод руините, когато е приключила неотложната медицинска помощ, ми се иска да се огледаме за нещо друго. Голяма част от населението е без подслон, сами са и разчитат единствено на хуманитарната помощ. За да може да се съвземе Хаити и след време пак да е чудесна тропическа страна с веселите и усмихнати хора мисля, че е важно да дадем надежда на децата, шанс за един по-добър живот. Децата са бъдещето, бъдещето на всички нас!

За това искам да призова всеки да отдели от личните си средстава и да подкрепи инициативата на Уницеф “НАДЕЖДА ЗА ДЕЦАТА В ХАИТИ”. Да помогнем на децата да започнат да учат отново, да се усмихват и да виждат, че има някаква надежда за тяхното бъдеще. Мисля, че не е никаъв проблем за всеки от нас да отдели от личните си средстава, дори и 10лв да е пак е достатъчно, ако повече хора се присъединят.

Информация от Уницеф тук, директно дараване на средстава тук (от менюто Кауза изберете – “Помощ за децата в Хаити”).

Posted in размисли и страсти, социални дейности, събития and tagged with , , , . RSS 2.0 feed.

One Response to Да дадем надежда на децата в Хаити!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.