Грабвайте дъските!


Зимният сезон вече е открит в големите курорти в България и сега е момента за събиране на сили и know-how за всички любители на зимните спортове. Сноуборда от доста години е популярен спорт в България, вече имаме и родни сноуборд филми, но това не пречи желаещите да нарастват лавинообразно.

Повечето млади хора обикновено се чудят откъде да започнат каква екипировка да си търсят и кой от всичките съвети на приятелите си да слушат. Точно за такива случаи има много подходяща книга при това написана на български от един от най-добрите сноуборд учители Крис Драгошинов и жена му Антония. От личен опит мога да споделя, че това са хора с много богата практика и реално всичко, което са написали се е доказало като опит през годините.

В книгата са покрити началните стъпки за всеки един който има желание да се занимава с този спорт. Частите от, които се състои екипировката, за какво служи всяки едно нещо, как да се подберат правилните и как да се ползват.Грижа за борда, пренасяне, качване върху дъската и ползване на лифтове, т.е. всички базови неща, които човек ако ги прочете и разбере може да се качва в планината и директно да продължи с практиката си.

Как изглежда книгата може да добиете представа от тук или да си я закупите от Пингвините, knigibg.com, azola.bg или mobilis.bg.

След това се надявам да се видим някъде в планината при бялата красота.

Posted in екстремни спортове and tagged with , , , , , , . RSS 2.0 feed.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.