БгПресФото 2010 и участието ми в конкурса

За първи път тази година се престраших да участвам в конкурса за българска фотожурналистка. Това е жанр, който ме интересува много като се започне през концерти, спорт и социална фотография, всичко това ми харесва. За съжаление участието ми приключи без успех, но това още повече ме амбицира за следващата година.

Това го намирам за чудесен повод да пусна снимките, с които участвах тук.

“Портрет”. 18 Април 2009 г., с. Неювци, България. Описание: Възрастен овчар по време на една от първите пролетни паши заедно със стадото си.

“Социална фотография” . 29 Април 2009 г., София, България. Описание: Протест срещу забраната на протести пред парламента. Възрастен мъж държи портретите на Васил Левски и Христо Ботев.

“Животът около нас”. 22 Ноември 2009 г., Бузлуджа, България. Описание: Снимка от вътрешността на паметника Буздлуджа, показваща незначимостта на човек по време на социалистическият режим в България.

“Социална фотография”. 12 Декември 2009 г., София, България. Описание: Младежи държат свещи по време на "Бдение за действие" в подкрепа на форума за климатичните изменения в Копенхаген.

“Социална фотография”. 12 Декември 2009 г., София, България. Описание: Дете пали свещ по време на "Бдение за действие" в подкрепа на форума за климатичните изменения в Копенхаген.

“Природа и екология”. 30 Август 2009 г., Сарти, Гърция. Описание: Изгрев над връх Атон на полуостров Халкидики, Гърция

“Портрет”. 12 Октомври 2009 г., София, България. Описание: Бившата вокалистка на Nightwish - Таря Турунен по време на втория си концерт в България.

“Портрет”. 4 Април 2009 г., София, България. Описание: Уникален концерт Quadrоtopia на група Блуба Лу в зала 3 на НДК Музикантите са разпожени на 4 сцени, а зрителите се намират по средата като движението е свободно из залата.

Posted in събития, Фотография and tagged with , , , , . RSS 2.0 feed.

One Response to БгПресФото 2010 и участието ми в конкурса

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.