Apple със събитие на 27 Януари, очаква се таблет

Поне от няколко години се спекулира за така очаквания таблет от Apple. Според последните слухове, компанията от Купертино ще представи на 27-ми таблет устройство, iPhone 4.0 версия на софтуера и iWork 2010 версия на софтуера си за работа с документи. За разработка на подобно устройство се говори много отдавна, даже се очакваше септември месец, което предполага, че вече момента е дошъл. Показателно е, че информация какво се очаква се споделя и от Reutres.

Слуховете за устройство с диагонал 7-10″ и с цена под $1000. Каквото и да извади Стийв Джобс от ръкава си съм убеден, че таблет ще има и ще е нещо откровено различно и привличащо потребители, като повечето устройства на Apple.

Ето как изглежда поканата за събитието, тя самата предразполага към доста свободни размисли, какво ни очаква, какво е това – latest creation.

Аз залагам със сигурност на таблет, като очаквам да започнат и да обновяват Macbook Pro гамата с линията процесори от iMac и с възможност за нова памет, а защо не и нещо ново. Със сигурност знам едно, каквото и да обяват от Apple, няма да ни оставят безразлични.

Posted in apple, mac, размисли и страсти, технологии and tagged with , , , . RSS 2.0 feed.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.