Фотосесия на екипа на seg.bg

Преди няколко месеца имах удоволствието да заснема една фотосесия с екипа на Special Events Group. Една компания специализирана в организирането на събития и всичко свързано с тях. Реално това ми беше първата поръчка за снимане на хора, при това не малък екип и брой кадри.
Интересното в случая е тяхния нов сайт и организацията му. На повечето фирми представянето на екип представлява обикновено нещо с размера на пощенска марка или снимка за cv в случаите когато ги има. За това съм благодарен на собственика на компанията Калоян, за иновативното мислене и възможността, която ми предостави да се показват моите снимки в голям размер. Разбира се и желанието на целия екип да се виждат така кадрите им.

Дизайна е така добре направен, че всичките кадри се отварят като фон на страницата и човек може да се възползва да ги гледа пълноценно на голям екран. Навигацията е много интуитивна и удобна и така е истинско удоволствие да се разглеждат снимки. И за да не съм голословен ето и един екран как изглежда на моя компютър. За мен ще е истинско удоволствие да виждам повече сайтове направени да могат да се разглеждат по този начин, а и разбира се аз да имам възможността да снимам още кадри, които да се гледат така.

Posted in събития, Фотография and tagged with , , , , . RSS 2.0 feed.

One Response to Фотосесия на екипа на seg.bg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.